topSite
 

Ai nevoie de sfatul unui avocat ?

Raspuns garantat in maxim 24H ! Raspund avocati cu peste 10 ani experienta de barou.

mmagazin online de piese  moto, echipament moto

Abonare newsletter stiri juridice

In cazul in care doriti sa va abonati la ultimele noutati legislative, utlimele stiri, informatii complete din domeniul juridic va rugam dati click pe butonul de mai jos.

abonare newsletter

 

Avocat online

Intrebare pusa la data: 11.05.2010 02:05:14
Status mesaj: (Mesajul dvs. a primit raspuns)

11.05.2010 02:05:14

Q: Public

Am lucrat la o casa de amanet timp de 3 ani.Anul trecut cam pe la inceput a venit un cuplu care a inceput sa tina legatura cu mine,sa ne vedem sa vb si la un moment dat au lasat in amanet mai multe obiecte pe care la inceput le-au prelungit termenul ca sa nu le piarda pt ca eu le evaluasem la un pret mai mare decat meritau acele obiecte.Apoi au mai venit mi-au cerut cate un tel doua cu scopul de ale vinde ca sa mai achite din contracte si de fapt mai tarziu dupa ce a reusit sa ma prosteasca sa-i dau obiectele sa le vanda am aflat de la o colega din alt punct al firmei ca el a dus aceleasi obiecte tot in amanet dar la celalat punct.Am incercat sa iau legatura cu el si cu sotia lui mi-au mai dat cativa banuti pt prelungirea contracteleor ce ramasesera la mine active dar dupa o perioada nu au mai dat nici un ban si eu nu mai puteam face fata cu prelungirea contractelor de pe numele lor si am facut alte contracte ca sa le pot prelungii.Cu timpul s-au strans tot mai multe contracte.

11.05.2010 04:05:59

A: loredana

Ar putea fi vorba de o infractiune de inselaciune, daca aceste persoane au incercat sa obtina un folos material, prezentandu-va o situatie neadevarata, astfel incat ati putea sa va adresati politiei cu o plangere penala. Este posibil insa, ca dvs. daca nu ati respectat intocmai procedura si atributiile ce va reveneau in calitate de angajat sa aveti ceva probleme cu angajatorul, daca s-au produs prejudicii acestuia. Va rog s areveniti eventual cu un mesaj de completare, pentru a intelege exact care este situatia la acest moment, care este paguba, daca ati fost si dvs. trasa la raspundere in vreunfel (sau sunteti amenintata in acest sens) etc., si care este solicitare dvs., pentru a va putea da un raspuns pertinent

  • TEL INFO-CONSUMATOR: 0800 080 999 - linie telefonica cu apelare gratuita
  • Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova
  • Adresa:Ploiesti, Str. Industriei nr. 111, cod 100514
  • Tel.:0244/576.436
  • Tel.:0344/401394; 0344/401.395
  • Fax:0244/576.643
  • e-mail:reclamatii.prahova@opc.ro
  • www.anpc.gov.ro
powered by Payu
endSite